ΒΙΒΛΙΑ


Ο Gordon Ramsay έχει γίνει πρόσφατα σχεδόν περισσότερο διάσημος για τις βραβευμένες τηλεοπτικές εκπομπές του  από ότι για την εμπειρία του ως ένας βραβευμένος σεφ και εστιάτορας. Ωστόσο, στην καρδιά του ταλέντου του είναι ένα πάθος για το καλό φαγητό και  την τελειότητα που έχει ως συνέπεια  τον βραβευτεί με τρία πολυπόθητα αστέρια Michelin . Έχει ονομαστεί ο καλύτερος σεφ της γενιάς του, και στο βιβλίο αυτό ο Γκόρντον δείχνει την δουλειά του κατά την διάρκεια της ημέρα του .Στο πρώτο μέρος του βιβλίου δείχνει 50 κλασικές συνταγές Gordon Ramsay  που παρουσιάζονται, όπως θα ήταν σε ένα από τα εστιατόρια του. Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου δείχνει τα πιάτα του  με πλήρης συνταγές και βήμα-προς-βήμα οδηγίες για να τα δημιουργήσετε μόνοι σας. Πιάτα όπως  αστακός ,ραβιόλια, καλαμπόκι ,φιλέτο μοσχαρίσιο με κρούστα Μυελού, Τζίντζερ Μους και άλλα.

αρχείο λήψης (3)Από τότε που εργαζόταν στο River Café του Ruth Rogers και της Rose Gray, ο Jamie Oliver είχε ένα σοβαρό πάθος για το ιταλικό φαγητό. Η Ιταλία και οι υπέροχες γεύσεις της έχουν σοβαρή επιρροή στα τρόφιμα και το μαγείρεμα του.Tο μενού του βιβλίου είναι μια σειρά από μαγικά συστατικά και μεσογειακές γεύσεις όλα αυτά συνδυασμένα με τον  αμίμητο τρόπο του Jamie Oliver. Από το ζαμπόν Πάρμας Παρμεζάνα, από το pannetone μέχρι την panzanella, ο Jamies θα σας μεταφέρει στην Ιταλία ή τουλάχιστον θα φέρει την Ιταλία στο σπίτι σας.51J702ME9BL

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s