Ο chef Δημήτρης Κάππος έχει καταγωγή από το νησί της Αίγινας και είναι απόφοιτος της σχολής Le Monde . Έχει εκπροσωπήσει την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό συμμετέχοντας για τέσσερις χρονιές το 2009, 2011,2012 και 2013 στο TARTU TWIN TOWN’S NATIONAL CUISINE DAYS στο Tartu της Εσθονίας.Στην Αίγινα συμμετείχε στην ομάδα γαστρονομίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού παρουσιάζοντας γευστικούς συνδυασμούς με φιστίκι Αιγίνης. Ο Δημήτρης Κάππος με εμπειρία στην ελληνική και διεθνή κουζίνα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τους δικούς του μοναδικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς ικανοποιώντας κάθε γούστο.Τα πιάτα του είναι ένας συνδυασμός της σύγχρονής δημιουργικής κουζίνας με τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας χρησιμοποιώντας πάντα γνήσια ελληνικά προϊόντα.