TIPS

ΖΥΜΩΜΑ:

Γνωρίζεται ότι για να έχουμε μία επιτυχημένη ζύμη δεν πρέπει να προσθέτουμε το αλάτι από την αρχή σε αντίθεση με την ζάχαρη.Η αντίδραση που έχουν τα δύο συστατικά όταν έρχονται σε επαφή με το αλεύρι είναι τελείως διαφορετική.

Το αλάτι σκοτώνει την μαγιά αν αυτό προστεθεί από την αρχή στο ζύμωμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ζύμωμα.

Από την άλλη ,η ζάχαρη θρέφει την μαγιά και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να δεχθεί το αλεύρι το αλάτι.Το αποτέλεσμα θα το αντιληφθούμε στο φούσκωμα της ζύμης .

TIPS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s