ART DE LA TABLE

diakosmisiΌπως είπε και ο Ιταλός chef Andrea  Oschetti  «κάθε γεύμα πρέπει να είναι ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων».Κατά τον σχεδιασμό ενός δείπνου πρέπει να προσπαθήσετε να εκπλήξετε Tους επισκέπτες σας μεταφέροντας τους σε ένα μέρος που έχουν επισκεφτεί ή θα ήθελαν να βρίσκονται.Μην υποτιμάτε την εμφάνιση και το στήσιμο ενός τραπεζιού ακόμα και αν οι άνθρωποι που θέλετε να καλέσατε είναι πολύ οικείοι σας.

Ένα προσεγμένο και σωστά διακοσμημένο τραπέζι μπορεί να απογειώσει την γεύση ,ακόμα και αν αυτή χαρακτηριστεί μέτρια.Υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες για τον τρόπο που τοποθετούμε τα σερβίτσια στο τραπέζι και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο εδώ και πολλές δεκαετίες για να  διευκολύνουν τις κινήσεις μας αλλά και ακολουθούν την ιεροτελεστία ενός γεύματος.

Η τέχνη του art de la table έχει πολύ παλιά ιστορία στην Ευρώπη και θεωρείται βασικός κανόνας για την επιτηδευμένη παρουσίαση ενός τραπεζιού.Μέσα από το σάιτ μας θα σας δώσουμε τους κανόνες του σωστού art de la table αλλά και συμβουλές διακόσμησης του τραπεζιού ξεκινώντας από το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Ν.Μπήτρου-Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια

ent_issue1_sub_11
Ο σωστός τρόπος στησίματος των σερβίτσιων.

diakosmisi3diakosmisi

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s